Kattoremontti luotettavasti ja nopeasti

Kun kattosi on hyvin, kaikki on hyvin kotonasi. Katot eivät kuitenkaan ole ikuisia, vaan ennen pitkää on syytä toteuttaa kattoremontti, jotta asiat olisivat hyvin myös jatkossa. Tällöin kattourakointi kannattaa ihan suosiolla jättää alan ammattilaisen huoleksi, niin tiedät saavasi kokonaisvaltaista palvelua ja kodillesi katon, joka taatusti kestää suomalaisten vuodenaikojen vaihtelua pitkään. Kattomateriaalimme ovatkin tarkoitettu juuri tänne Pohjolan oloihin, kovienkin ja toisinaan jopa armottomien sääolosuhteiden alle. Lyömättömiä valttejamme ovat muun muassa laatu, kotimaisuus, prosessin vaivattomuus, joustavuus ja ympäristöystävällisyys. Siksi kannattaa ehdottomasti kääntyä meidän puoleemme, kun kotisi kaipaa uutta kattoa tai kattoremontti on muuten ajankohtainen. Vastaamme kaikkiin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin hyvin nopeasti, joten soita oitis tai ota meihin yhteyttä oheisen lomakkeen avulla! Uudenmaan seudulla kattoremontti on helpointa tilata Pohjolan Laatukatolta, sillä olemme kokenut ja luotettava toimija – ja ennen kaikkea siksi, että kotisi ansaitsee vain parhaan mahdollisen katon. Sen saat tietysti meiltä!

Kattoremontit kattavasti – Uusimaa toiminta-alueena

Pohjolan Laatukatto toteuttaa kaikenlaiset kattoremontit kattavasti – Uusimaa toiminta-alueena mahdollistaa sen, että pystymme palvelemaan laajalla alueella aina pääkaupunkiseudulta alkaen. Asiantuntemuksemme myös kattaa erityyppiset katot, eli pystymme remontoimaan ja asentamaan vankalla kokemuksella:

Luonnollisesti palvelemme asiakkaitamme aina avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme koko asennus- tai remonttiprosessista sen alusta loppuun asti. Korkeasta tasosta pitävät huolen palveluksessamme olevat miltei 100 asennustyön asiantuntijaa, jotka tekevät päivästä toiseen parhaansa suomalaisten laatukattojen eteen. Lisäksi käytämme vain markkinoiden luotettavimpia ja laadukkaimpia materiaaleja sekä kattoremonteissa että uudiskohteissa, olipa kyseessä sitten pelti-, huopa-, tiili tai kuitukatto. Asiansa osaavien asentajien ja laadukkaiden materiaalien yhdistelmästä syntyy lopputulos, joka suojaa kotisi niin hyvin kuin vain todellinen kotimainen, huolella tehty laatukatto voi sen suojata.

Kattotyöt kunnon takuulla

Pohjolan Laatukatto hoitaa kattotyöt aina luotettavasti, laadusta tinkimättä, joustavasti ja ympäristöystävällisyyden huomioon ottaen. Meidän kanssamme prosessi sujuu muutenkin vaivattomasti, sillä olemme suorittaneet yli 20 toimintavuotemme aikana lukemattomat määrät kattoasennuksia ja -remontteja ympäri Uudenmaan seutua. Oli kyseessä sitten remontti- tai uudiskohde, kokeneet myyjämme osaavat valita kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun kattavasta valikoimastamme. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on 30 – 50 vuoden materiaalitakuu, ja vastaavasti takuu myönnetään myös tekemällemme asennustyölle. Kun kattotyöt siis kaipaavat tekijäänsä Uudenmaan seudulla, käänny turvallisin mielin Pohjolan Laatukaton asiantuntijoiden puoleen – tarjoamme pelkkää laatua niin tuotteiden kuin palvelun saralla. Ja kuten mainittua, meille myös palvelun joustavuus on tärkeää. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kattotyöt on mahdollista maksaa joustavien maksuehtojen mukaisesti, juuri asiakkaan budjettiin sopivissa erissä. Taloudellinen tilanteesi ei siis ole enää mikään syy lykätä kattoremonttia hamaan tulevaisuuteen, sillä Pohjolan Laatukatto tarjoaa kattotyöt kilpailukykyisin kustannuksin ja sopivin maksuerin.

Katso viisi muuta syytä, miksi kattoremontti kannattaa teettää Pohjolan Laatukattojen avulla.

Tilaa katon korjaus alan ammattilaisilta

Jätä kattoremontti suosiolla kokeneelle ja luotettavalle alan ammattilaiselle, Pohjolan Laatukatolle, mikäli asut Uudenmaan seudulla ja kattosi kaipaa laittoa tai jopa täydellistä uusimista. Meidän toimestamme kattoremontti sujuu kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna ja ennen kaikkea joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme puhelimitse numeroon 020 741 51 81.

Tai pyydä tarjous täyttämällä tietosi sähköiseen lomakkeeseen ja lähettämällä sen meille.

Reagoimme kaikkiin kyselyihin ja tiedusteluihin sekä tarjouspyyntöihin nopeasti, joten pyytäessäsi tarjousta meiltä et joudu odottelemaan turhaan! Pohjolan Laatukatot palvelee kattavasti ja monipuolisesti koko Uudenmaan alueella yli 20 vuoden tuomalla kokemuksella, joten hankkiessasi kattotyöt meiltä tiedät saavasi parasta mahdollista kotimaista laatua sekä parhaan mahdollisen vastineen rahallesi kestävän katon muodossa.